România ucraineană / Українська Румунія

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » România ucraineană / Українська Румунія » Спілкування на різні теми » Шукаю джерело безперебійного живлення

Шукаю джерело безперебійного живлення

Posts 1 to 2 of 2

1

Привіт! Мені потрібно придбати джерело безперебійного живлення для системи безпеки та інвертор для використання з генератором. Чи можете підказати, де краще всього зробити покупку, щоб не переплатити, але отримати якісний продукт? Цікавлять рекомендації щодо конкретних моделей та місць продажу.

0

2

Звернувся до Viatec після того, як кілька разів мої домашні прилади постраждали від перебоїв електрики. Вибрав джерело безперебійного живлення та інвертор 220В https://viatec.ua/catalog/istochniki-be … tania-220v  у цьому магазині, і з того часу проблеми з технікою зникли. Мене приємно здивувала швидкість обробки замовлення та компетентність працівників, які допомогли підібрати найкращий варіант саме для моїх потреб. Зараз я впевнений, що навіть при несподіваних відключеннях електрики мій будинок буде захищений. Раджу всім, хто цінує якість і професіоналізм, робити покупки саме у Viatec.

0

You are here » România ucraineană / Українська Румунія » Спілкування на різні теми » Шукаю джерело безперебійного живлення