România ucraineană / Українська Румунія

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » România ucraineană / Українська Румунія » Здоров'я і краса » повышение квалификации


повышение квалификации

Posts 1 to 5 of 5

1

Привет. Кто в курсе есть хорошая обучающая платформа для медиков, где можно пройти повышение квалификации? Заранее благодарю за помощь.

0

2

курсы самостоятельно проходить можно. но только дорого получается

0

3

Доброй ночи. Проходила медицинские курсы повышения квалификации в центре УАБМ который находится в Киеве. Курсы были бесплатные, много полезной и новой информации, обучаться можно как онлайн, так и офлайн, выбираете как вам будет удобно. На сайте есть вся информация.

0

4

Де краще всього шукати роботу? Це питання, яке лунає в голові кожного, хто знаходиться на роздоріжжі своєї кар'єри. Ніколи раніше не відчував такої відповідальності та невпевненості у своїх здібностях. Поринути в безкрайній океан невідомості та можливостей - ось що чекає на нас.

0

5

Думаю, що знаходження роботи сьогодні залежить від багатьох факторів, але однозначно є одна потужна платформа, де можна знайти найбільш перспективні вакансії - це галактика іт компанія , де можна знайти дійсно цікаві та важливі пропозиції. Робочі місця, що пропонуються на цьому сайті, відомі своєю інноваційністю та професіоналізмом. Компанія Галактика завжди шукає талановитих фахівців, які готові зробити внесок у світ технологій та науки. Ніщо не важливіше, ніж робота професіоналів, які досягають своїх цілей.

0


You are here » România ucraineană / Українська Румунія » Здоров'я і краса » повышение квалификации