România ucraineană / Українська Румунія

User info

Welcome, Guest! Please login or register.


You are here » România ucraineană / Українська Румунія » Будівництво і ремонт » Суміші для кладки цегли


Суміші для кладки цегли

Posts 1 to 6 of 6

1

Якого виробника сумішей для кладки цегли ви б порекомендували? Суміші буде потрібно багато, для будівництва цегляного будинку і паркану навколо території?

0

2

Ви, головне, цеглу в суміші не загубіть!

0

3

Всі знають, що будівництво і ремонт — справи не з легких, з таких питань краще звертатися до фахівців. Ось ми восени закінчили будівництво своєї дачі, добре, що нам допомогли знаючі люди, професіонали своєї справи. А матеріали ми самі купували. Купували, то тут, то там, поки не знайшли хороший будівельний магазин. Тому, якщо комусь на форумі знадобляться суміші для кладки цегли у Львові по хорошій ціні, то варто звернути увагу на цей інтернет-магазин https://eurobud.lviv.ua/suhi-budivelni- … ki-czegli/. Всім раджу!

0

4

А чем кирпич покрыть чтобы высолы не появлялись7

0

5

А правду кажуть, що варто ще і клей додавати в такі суміші?

0

6

гульчитайка
Так, правильно додавати і клей, тому я можу порадити вам магазин, де є великий вибір пва д3 https://lux-x.com/ua/tovary/klej-pva-lyuks-d3/ високої якості. Цей клей ідеально підходить для різних видів робіт, включаючи деревообробку, роботу з тканинами та папером, а також багато інших застосувань. Клей PVA D3 має високу міцність і володіє водостійкими властивостями, що робить його відмінним вибором для зовнішніх робіт або там, де необхідна вологостійкість. Він також добре сушиться і не має неприємного запаху. На сайті lux-x.com ви знайдете різні об'єми цього клею за доступними цінами. Я впевнений, що ви знайдете там саме той клей, який вам потрібен для того аби додати в готову суміш і покращити характеристики для закріплення.

0


You are here » România ucraineană / Українська Румунія » Будівництво і ремонт » Суміші для кладки цегли