А скажіть, будь ласка, хто з вас що порадить: де зараз найкраще купувати продукти, щоб можна було все замовити з доставкою до дверей? Бо щось я останнім часом не можу визначитися, а стояти в чергах і носити важкі пакети не хочеться, особливо коли є різні сервіси. Щоб і якісно, і швидко, і не надто дорого, а то такі ціни тепер скрізь, що хоч плач! Чи знає хтось перевірений варіант, щоб не було сюрпризів?
Продукти
Posts 1 to 2 of 2
Share22024-11-13 21:29:48
Я б дуже порадила звернути увагу на Ашан. Я сам нещодавно почав користуватися їхньою послугою онлайн-доставки з сайту Aшан https://auchan.zakaz.ua/uk/ , і це просто супер! По-перше, все дуже зручно: можна вибрати продукти з дому, не витрачаючи часу на походи по магазинах. Вибір широкий, від свіжих овочів та фруктів до улюблених брендів. Плюс, у них часто є акції і знижки, що дозволяє заощаджувати. Що мене ще вразило — це швидкість доставки. Я замовив і через кілька годин мені привезли все, що потрібно. Також мені сподобалося, що перед доставкою мені зателефонували, уточнили, чи все окей з адресою та часом. Товари приходять добре запаковані, і завжди можна повернути те, що не сподобалося.