România ucraineană / Українська Румунія

User info

Welcome, Guest! Please login or register.



Теплый пол

Posts 1 to 5 of 5

1

Кто делал у себя теплый пол, поделитесь опытом и рекомендациями. Мы пока на этапе принятия решения - делать или оставить батареи.

0

2

Ми спочатку теж думали теплу підлогу встановити. Але виявилося, що він багато тягне електроенергії. Яке покриття для підлоги добре зберігає тепло? підкажіть.

0

3

Подивіться у бік паркетної дошки або паркету, це найгідніші варіанти. Їх можна недорого купити тут, та й якість продукції в цьому інтернет-магазині «СВІТ ПАРКЕТУ» гарантована. Я коли робив ремонт у будинку, підлогове покриття тут замовляв. Настільки задоволений покупкою, що тепер усім своїм знайомим даного продавця рекомендую.
https://svitparketu.com.ua/content/images/15/240x240l85nn0/parketnaya-doska-yasen-classic-3r-cream-20939778496618.webp

0

4

А з приводу освітлення що можете порадити? Я в цьому нічого не розумію, чесно. Як правильно обрати світильники?

0

5

Переходьте сюди та читайте все про лампи та світильники https://lamp.kiev.ua/uk/ сучасного покоління. Інформація буде корисна для будь кого. За допомогою цього сервісу я змогла легко та швидко знайти ідеальні світильники для кожної кімнати, а також відповідні лампи для кожного приладу. Сервіс дозволяє вибрати світильники та лампи за розміром, типом підключення, якістю світла та потужністю. В результаті ми змогли забезпечити мою квартиру яскравим та затишним світлом, яке відповідає потребам.

0